Kontakt

Forstør tekst Udskriv Tip en ven Læs højt

Kontakt

Inden, du kontakter politiet, bør du overveje, hvem du skal rette henvendelse til.

Anmeldelser
Har du spørgsmål eller rettelser til din anmeldelse foretaget via politiets hjemmeside, bedes du rette henvendelse til den politikreds, hvortil du indgav anmeldelsen. Find din politikreds.

Børne- og straffeattester
Hvis du har spørgsmål vedr. børneattester eller straffeattester, så kontakt Kriminalregisteret

Bøder
Hvis du har spørgsmål vedr. en bøde, så kontakt den politikreds, der har udskrevet bøden. Find politikreds.

Tilladelser
Skal du ansøge om en tilladelse, eller har du spørgsmål om, hvordan man ansøger en given tilladelse, så kontakt bevillings- og tilladelseskontoret.  

Kørekort og pas

Spørgsmål om kørekort og pas bedes stilles til din lokale kommune, der har overtaget sagsbehandlingen af kørekort og pas. Find en oversigt over kommunernes borgerservicecentre.

Nummerplader og registrering
Spørgsmål om nummerplader og registrering bedes stilles til SKAT, der har overtaget sagsbehandlingen af nummerplader og registrering. Find en oversigt over SKAT's skattecentre.

Job i politiet
Hvis du er interesseret i at arbejde i politiet, så kontakt politiets HR-afdeling.
Se ledige job i politiet.

Politiuddannelsen
Har du spørgsmål vedr. optagelsesprøven, Politiskolen mm., kan du måske finde svaret på www.politiskolen.dk. Ellers bedes du sende en mail til Politiskolen.

Rigspolitiet
Find Rigspolitiets afdelinger.

Politikredsene
Udover Rigspolitiet består politiet af 12 politikredse, Grønlands politi og Færøernes Politi. Find kontaktoplysninger på politikredsene.
Hvis du ikke ved, hvilken politikreds du tilhører, så find din politikreds.

Pressen
Hvis du er journalist og arbejder på en historie om politiet, er du velkommen til at henvende dig til de presseansvarlige i politikredsene eller til Rigspolitiets presseansvarlige.

Hjemmesiden
Opdager du døde links, uopdateret information, nedetid o.l., eller har du kommentarer, spørgsmål eller input til indhold eller funktionalitet, er du velkommen til at kontakte Rigspolitiets kommunikationsafdeling.

Bemærk: Du bedes ikke henvende dig til Kommunikationssektionen, hvis du har spørgsmål, der drejer sig om anmeldelser, tilladelser, straffe- og børneattester, færdsel, våbenlov, bøder, mm. Se længere oppe på siden, hvor du skal henvende dig med dette.

Senest opdateret: 15. august 2016Ring 112 ved akut udrykning og livsfare.

Ring 114, hvis henvendelsen ikke er akut eller hastende.

Politiets sikre e-mailadresserPolitiets EAN-numre (pdf)

Sms-service for døve og hørehæmmede

 
Udskrevet d.
24-08-2016