Forstør tekst Udskriv Tip en ven Læs højt

SSP-samarbejde

SSP er et lokalt samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning og Politi, hvis mål er at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. SSP samarbejdet er et lokalt foretagende i de enkelte kommuner i Danmark.

SSP-samarbejdet organiserer den enkelte kommunes kriminalitetsforebyggende indsats over for specielt børn og unge.

De tre enheder Skolen, Socialforvaltningen og Politiet er samlet i SSP-samarbejdet, da især disse instanser har ansvaret for børn og unges trivsel og opvækst. Både skolesystemet, det sociale system og politiet er desuden alle via lovgivningen forpligtet til at udføre kriminalpræventivt arbejde i bredeste forstand.

Formål
SSP samarbejdet går først og fremmest ud på at afdække årsagerne til at børn og unge begår kriminalitet og på at bearbejde disse årsager.  

Målsætningen for SSP-samarbejdet er at "opbygge, anvende og vedligeholde et lokalt netværk, der har kriminalpræventiv indvirkning på børn og unges dagligdag".

Indsatsområder
SSP samarbejdet har tre hovedindsatsområder:

  • Den generelle forebyggende indsats
  • Den specifikke indsats
  • Den individorienterede indsats

Læs mere…
Vælg din lokale politikreds nedenfor og læs om de lokale tiltag inden for SSP-samarbejdet i den enkelte kommune. Vær opmærksom på, at ikke alle politikredse har offentliggjort oplysninger om det lokale SSP arbejde på hjemmesiden. Du vil derfor ikke kunne finde alle politikredse i listen nedenfor.

Senest opdateret: 10. juli 2012LinksDet Kriminalpræventive Råd

SSP-Samrådet


KontaktFor lokal kontaktinformation vælg din politikreds nederst på siden.

Eller kontakt:


Rigspolitiet
Budgetafdelingen
Polititorvet 14
1780 København V
Tlf.: 33 14 88 88

E-mail: adm.afd@politi.dk

Hvordan håndterer politiet din email


 
Udskrevet d.
04-10-2015